Contra siropului de pruna…

Un interesant articol in ultimul numar al ziarului Viata Medicala …dsc029631e vorba despre un medic cazut in dependenta de alcool si care s-a lecuit printr-o cura zdravana cu BACLOFEN. Nu ca v-as sfatui sa incercati,dar e curios sa vezi cum se gasesc intimplator efecte dintre cele mai curioas epentru diferite substante….(pentru a citi articolul da click pe el si apoi mareste-l inca o data)

Iata,pentru curiosi prospectul medicamentului aici.Mentionez doar ca pastilele sint de 10 si 25 mg.Deci doza de care ati citit ar fi cam de 10 sau 25 pastile / zibio-baclofen

Reclame

2 răspunsuri

  1. Pt Vera
    As zice .. depinde. Pentru hipertensivi e bun vinu alb. Pentru cei cu tensiunea mica, cel rosu. Bine, totul e sa fie din sursa sigura.
    Cit despre bere … si aici depinde cit de des o bei. Desi uneori mai spun celor cu probleme renale ca e important sa bea lichide multe , indiferent ce, chiar si bere, totusi nu e o buna idee sa iti asiguri din bere toti cei 2-3 litri ce ni se recomanda in reclame
    Imi vine sa inchei cu un raspuns apoteotic :cel mai bun e un paharel de tuica fiarta 😀

  2. Daca tot a venit vorba despre diverse”siropuri” ma intrebam zilele trecute ce ar fi mai bun pentru organism…un pahar de vin sau unul de bere? ce parere ai doctore?merci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: